Lite om dagen

Standard

Idag var andra dagen som Philip, en prao från Valstaskolan, som är i vår klass. Han fungerar så bra med barnen, jättekul! Han är också ett snille på att lära sig namn, idag briljerade han fullständigt genom att kunna allas namn. Klassen var överlycklig eftersom vi fick en stjärna på tavlan för varje namn han kunde.
En annan glädjande nyhet är att vi för andra veckan i rad, vann pris i Gyllene Dojan tävlingen som äntligen är igång! Så kul att tävlingen fortsätter vi i klassen.
Vi har också pratat mycket om skolans toaletter på vårt klassråd, eftersom en del barn har tyckt att de är ofräscha. Vi tog tag i saken och skapade toalettregler till vår korridor. Elevrådet tyckte det var jättebra, så nu ska hela skolan få upp våra skyltar. Vi tycker det känns bra att vi kan vara med att påverka och förbättra.
//Kristina och Quintus

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser

About Kristina Jonsson

Jag heter Kristina Jonsson och arbetar i Sätunaskolan som ligger i Sigtuna kommun. Tillsammans med mina elever kommer vi att driva den här bloggen. Jag är mycket intresserad av skolutveckling och IKT-frågor, som för mig går hand i hand. Det jag brinner lite extra för i skolväg är Elevledda Utvecklingssamtal, Det flippade klassrummet och bloggandet med eleverna.

4 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s