Måndag 26 november

Standard

Idag så bestämde vi oss efter att ha blivit inspirerade av 2b att även Quintus ska få komma och hälsa på oss i klassen hemma över helgen. Vi lottar ut vem han ska följa med på torsdagar, för då har vi bäst tid. Sen ska den som tar hand om Quintus skriva ett mail till Kristina på söndagen (gärna med foton om det går). Så lägger Kristina ut det här på bloggen. Tack 2b för detta tips, Quintus tycker det ska bli jättekul och längtar redan!

Vi har också bestämt oss att göra en egen adventskalender. Var och en av oss skriver ned en fråga om något av allt vi lärt oss under terminen, i vilket ämne som helst. Så ska vi andra försöka komma ihåg svaret. Det ska bli jättespännande. Vi ska skriva frågan på baksidan av en julgranskula, som vi sedan färglägger vackert på framsidan. När den är klar, så ska jag fotografera den och visa er, där hemma. Tillsammans ska vi göra en stor gran, som vi hänger upp kulorna i. Det ska bli spännande att höra alla frågor. Undrar om någon fråga kommer bli lika?
//Kristina

Annonser

About Kristina Jonsson

Jag heter Kristina Jonsson och arbetar i Sätunaskolan som ligger i Sigtuna kommun. Tillsammans med mina elever kommer vi att driva den här bloggen. Jag är mycket intresserad av skolutveckling och IKT-frågor, som för mig går hand i hand. Det jag brinner lite extra för i skolväg är Elevledda Utvecklingssamtal, Det flippade klassrummet och bloggandet med eleverna.

6 responses »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s