Snart…

Standard

Snart så träffas vi och det ska bli så kul! Jag hoppas att ni haft ett underbart sommarlov, med massor av bad, lek och mängder av läsning. Ni har väl kommit ihåg läsutmaningen? Quintus och jag har läst jättemycket!
Igår fick jag ett mail av Leonardo, han hade gjort en ljudfil till mig, som jag frågade om jag fick lägga upp här på bloggen (och det fick jag). Typiskt, så hittar jag inte på hur man laddar upp en ljudfil till bloggen, så irriterande! Vi får be Leonardo att lära oss hur man gör ljudfiler när vi börjar.
Kramar från Kristina och Quintus
Quintus läser

Annonser

About Kristina Jonsson

Jag heter Kristina Jonsson och arbetar i Sätunaskolan som ligger i Sigtuna kommun. Tillsammans med mina elever kommer vi att driva den här bloggen. Jag är mycket intresserad av skolutveckling och IKT-frågor, som för mig går hand i hand. Det jag brinner lite extra för i skolväg är Elevledda Utvecklingssamtal, Det flippade klassrummet och bloggandet med eleverna.

9 responses »

  1. Roligt att han har lärt sig att göra en ljudfilm. jag har läst mycket på sommarlovet mamma har läst mycket för mig . Jag har badat väldigt väldigt väldigt mycket .jag har åkt båt i Skärgård och hoppat från kliporna .
    Jag har varit i Turkiet ock badat i poolen och i havet kört biljard och pingis. Jag har varit i fjällen och fiskat och fick två öringar. Jag har varit hos min mormor och spelat mycket minigolf. Jag har varit hos min kusin Elias och hoppat stutsmata och så har jag har spelat knekt från Arvid
    Ses snart kompisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s